Zoekt u brillen Amsterdam?

BRILLEN AMSTERDAM? KIES UIT EEN RUIME COLLECTIE.

Op zoek naar brillen Amsterdam? Bas Optiek helpt u graag verder met een ruim assortiment van aantrekkelijke zonnebrillen. Net zo aantrekkelijk als onze collectie zelf, zijn ook de prijzen. We proberen het graag betaalbaar te houden en helpen u op een persoonlijke manier verder. Daarmee kunt u rekenen op de gewenste deskundigheid voor de keuze van een goede bril, die bij uw gezicht en persoonlijkheid past. Kies uit merken zoals Oakley, Polo Ralph Lauren, Marc O’Polo en Ray Ban. Zorg voor een hippe, moderne uitstraling of ga juist voor een traditionele look. Ook voor gericht advies over monturen, brillenglazen, zachte-, harde- en multifocale contactlenzen en oogmetingen helpt onze deskundige team u graag verder.

Kunnen rekenen op expertise

Een bril moet niet alleen mooi zijn. Een bril behoort ook functioneel te zijn en daarom wilt u kunnen rekenen op expertise. Expertise die zowel rekening houdt met uw persoonlijke voorkeuren als de beste oplossing voor uw ogen. Bas Optiek beschikt over een bewezen staat van dienst en is aangesloten bij de ANVC (Algemene Nederlandse Vereniging van Contactlensspecialisten), ANVO (Algemene Nederlandse Vereniging Voor Optometristen) en de NUVO (Nederlandse Unie Van Optiekbedrijven). Hierdoor kunt u vertrouwen op vakmanschap en een duurzame oplossing waar u nog lange tijd gemak en plezier van beleeft.

Een complete winkel

Ons aanbod beperkt zich niet alleen tot onze collectie brillen. We hebben aan een compleet assortiment gedacht, waarbij ook vele contactlenzen, zonnebrillen en loupen beschikbaar zijn. Al meer dan 80 jaar helpen we onze klanten verder in het stadscentrum van Amsterdam. Onze winkel is eenvoudig bereikbaar waar we u 5 dagen per week graag verder helpen. Bij Bas Optiek kiest u daarom niet alleen voor een kwalitatief goed product, maar ook voor een uitstekende dienstverlening. Met recht kunnen we dan ook stellen dat u op gedegen vakmanschap en een eigentijdse verzameling brillen en zonnebrillen mag rekenen.

» Voor uw brillen Amsterdam shoppen bij Bas Optiek? Kijk voor ons aanbod brillen dan snel verder op deze website. Of kom langs in onze winkel op de Raadhuisstraat, in het centrum van Amsterdam.

 

brillen amsterdam