Op zoek naar een goede optiek Amsterdam

OPTIEK AMSTERDAM: DESKUNDIG EN PERSOONLIJK

U bent op zoek naar een nieuwe bril, zonnebril of paar contactlenzen? Dan wilt u kunnen rekenen op een gevarieerd assortiment en gericht advies. Bas Optiek helpt u graag verder met de juiste keuze, waarbij we zowel uw persoonlijke voorkeuren als een kritische blik hoog in het vaandel houden. We leveren graag producten van kwaliteit. Kwaliteit die niet alleen herkend wordt aan een visueel aantrekkelijke oplossing, maar ook aan een duurzame oplossing. Hieronder verstaan we daarom ook een uitstekende nazorg en een persoonlijke dienstverlening. Uw vaste optiek Amsterdam heeft u in de vorm van Bas Optiek gevonden.

Een met zorg samengesteld assortiment

Optiek Amsterdam met een gevarieerde en actuele collectie? We hebben onze collectie met vergaande zorg samengesteld, waarbij een eigentijds karakter en een kwalitatief hoogwaardige invulling voorop staan. Daarom kunt u rekenen op een divers aanbod. We volgen voortdurend de laatste brillenmode en dat ziet u terug in wisselende collectie brillen en zonnebrillen. Daarnaast kunt u ook bij ons terecht voor uw contactlenzen of loupen. Kies uit de meest modieuze, trendy brillen of ga juist voor klassieke brillen die nooit uit de mode raken. Ga voor één van de grote modemerken of straal juist exclusiviteit uit via een minder bekend merk. Bas Optiek zorgt voortdurend voor een actueel assortiment voor de modebewuste en kritische consument.

Al meer dan 80 jaar een begrip in Amsterdam

Uw optiek Amsterdam zorgt voor exclusiviteit, topkwaliteit en een maximaal draagcomfort. Al 80 jaar zijn we dé optiek Amsterdam, waarbij u altijd kunt rekenen op persoonlijke aandacht en de deskundigheid die uw ogen verdienen. We leveren van generatie op generatie, waardoor u kunt vertrouwen op ouderwets en vertrouwd contact. We denken graag met u mee, daarom kunt u ons vinden op een centraal gelegen plek in het centrum van Amsterdam. Wij zijn gevestigd tussen het Paleis op de Dam en de Westertoren en goed te bereiken met het openbaar vervoer. We hopen u hier snel te mogen verwelkomen.

» Nieuwsgierig geworden en een kijkje nemen bij uw optiek Amsterdam? Kom dan gerust langs of stel ons al uw vragen via het contactformulier of per telefoon. Tot snel!

optiek amsterdam