Aanbiedingen

Zonnebrillen SALE

Nu tijdelijk tot 50% voordeel op een zonnebril.
Heb je een zonnebril op sterkte nodig? Ook de zonneglazen op sterkte zijn nu extra voordelig. Vraag er naar in de winkel.

Vraag naar de voorwaarden.

 

 

Eén glas cadeau in je extra bril
Bij aankoop van een bril ontvangt u bij aanschaf van een volgende bril één brillenglas cadeau. Bijvoorbeeld een bril met Digital glazen van ZEISS.

Met onze dynamische levensstijl van tegenwoordig is er niet één bril perfect voor iedere situatie. Sportievelingen kunnen zich hier waarschijnlijk in vinden, maar BAS Optiek biedt bijvoorbeeld ook kijkoplossingen voor beeldschermwerk en automobilisten. En naast een bril op sterkte is een zonnebril op sterkte minstens net zo prettig en belangrijk. Respectievelijk is een computerbril, een paar DriveSafe brillenglazen of een zonnebril op sterkte de perfecte toevoeging aan je levensstijl. Daarom krijg je één brillenglas cadeau bij je extra bril!


Vraag naar de voorwaarden

 

VINT montuur inclusief enkelvoudige glazen €199,- en multifocaal €399,-

VINT is een collectie van unieke monturen met een knipoog. Toffe modellen, kleurrijke details en de vintage look karakteriseren de brillen. En wist je dat er aan de binnenkant van de pootjes een quote staat? VINT kent vele gezichten en er zit dan ook altijd wel een tof model voor je bij. Of je nu voor stoer, kleurrijk of hip gaat. VINT heeft het allemaal. En het mooie is dat we de brillen (inclusief glazen) voor een vaste lage prijs verkopen! Kom je snel een kijkje nemen?